Fagerheim Borettsslag

Bæst i by'n

Fagerheim Borettslag er et trivelig borettslag som ligger på Lade, nærmere bestemt mellom Ringve Museum Fagerheim skogen og Ringvebukta i Trondheim. Fagerheim Borettslag er tilknyttet Tobb, og nyter godt av fordelene der.

De 4 blokkene som utgjør Fagerheim Borettslag inneholder totalt 158 leiligheter og er oppført i mur med pent opparbeidete grøntarealer i midten. Blokkene er 4 etasjer høye og uten heis. De ble bygget i 1955-1957, rehabilitert i 1989/90 (teglforblending + vinduer) og i 1996/97 ble de taktekket.

Vi legger stor vekt på å gjøre det ordentlig og hyggelig rundt oss, noe du vil merke som beboer og som besøkende. Du skal være heldig dersom du klarer å kjøpe deg inn her. De fleste av oss bor her så lenge vi kan, fordi beliggenheten er så attraktiv både for unge og gamle.

Vi har kort vei til naturskjønne turområder, som f. eks. Ladestien. Nærheten til skole, barnehage og butikker spiller også en stor rolle for oss som bosetter oss her. Vi har gode bussforbindelser på Lade.

På hjemmesiden vår kan du finne informasjon om styret, du kan lese om de forskjellige boligene som utgjør borettslaget, og du kan selvsagt finne mye relevant informasjon om lover, regler og styrevedtak.

195
Året vi ble til
Blokker
Etasjer
Leiligheter